FORGOT YOUR DETAILS?

Spar op til 70%

Lagersalg på jakkesæt

Only pay for what you get

Jakkesæt fra 1995,-

Slim fit og regular fit

Selvfølgelig i 100% uld!

Billige jakkesæt fra lagersalg

Hos John Henric & friends er vi specialister i at skaffe kvalitetsjakkesæt til stærke priser og i at rådgive dig omkring alt fra pasform til accessories. Vi har altid et lagersalg hvor du typisk sparer mellem 40-70% på jakkesættene.

Vi har delt vores lagersalg op i prisklasser, for at gøre det mere gennemskueligt. I størstedelen af vores udvalg koster jakkesættene 2495,- pr stk., og du kan få 2 jakkesæt for 3995,- Du betaler altså kun 1500,- for sæt nr 2. Denne rabat kan man selvfølgelig godt dele med en ven. Længere nede kan du se lidt eksempler på hvordan jakkesættene kan se ud, men vi har virkelig mange forskellige, så kig ind forbi.

I vores butik på Store Kongensgade, har vi yderligere et speciel Lagerfeld lagersalg, hvor du kan få jakkesæt fra deres toplinjer til hhv. 2995,- for et jakkesæt og 3495,- for jakkesæt og vest. Du kan se et par eksempler på dem også herunder.

Udover Lagerfeld, er vores lagersalg kun med europæiske mærker som Van Gils, Drykorn, Cavaliere og Studio Milano.

Mange variationer i jakkesæt til mænd

Du finder et bredt udvalg af gode jakkesæt til mænd i høj kvalitet og fra flere af de bedste mærker på markedet. Du kan finde helt stilfulde varianter og mere farverige og kulørte sæt. Vi forsøger altid at have et bredt udvalg i mørkeblå, sort og grå, men krydre det også med mange mere utraditionelle mere kantede designs.

Vi er altid klar på at hjælpe dig med at sammensætte en fed stil eller til at udvælge de rette kombinationer. Med vores brede udvalg er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder et væld af muligheder, og giver derfor også en grundig sparring. Og det stopper jo ikke bare ved jakkesættet, vi har et af kongerigets største udvalg i accessories, så du kan fuldende dit look.

Se også vores lækre Jad Ato jakkesæt i 100% uld til kun 1495,- ved at klikke her

Her er 3 kombinationer i prisklassen 1 for 2495,- 2 for 3995,-

Nr. 1 Lundströms sæt til 2495,- nr. 2 Lagerfeld til 2995,- og nr. 3 Lagerfeld med vest til 3495,-

Business jakkesæt

Vi har fundet nogle tyskere som er enormt gode til at producere jakkesæt med en mere klassisk pasform og i en lækker kvalitet til en meget flot pris. Der er fokus på det gode håndværk og den gode metervare, og fordi ingen kender dem, kan vi tilbyde et jakkesæt i en Marzotto super120 (en rigtig Hugo Boss metervare) til kun 2495,- Hvor du endda kan mikse størrelser (En anden størrelse jakke end bukser) og købe ekstra bukser til. De fås i en blå, mørkeblå og grå - du kan se den blå og grå version herunder. Klik på dem, for at se fuld størrelse.

TOP